به فروشگاه باندولینی خوش آمدید.

سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

فرق نسکافه و قهوه | و فرق اسپرسو با قهوه چیست؟

زمان مطالعه5 دقیقه

تاریخ انتشار : ۱ آذر ۱۴۰۲تعداد بازدید : 437نویسنده : دسته بندی : اطلاعات قهوه, دسته‌بندی نشده, دم آوری قهوه, وبلاگ
پرینت مقالـه

می پسنـدم0

اشتراک گذاری

اندازه متن12

در مقاله امروز باندولینی قصد داریم به طور خلاصه و مفید به بررسی فرق اسپرسو با قهوه و همچنین فرق نسکافه و قهوه بپردازیم.

با ما همراه باشید.

 

فرق اسپرسو و قهوه:

فرق نسکافه و قهوه

اگر بخواهیم خیلی خلاصه جواب بدهیم؛ اسپرسو در واقع یک نوع روش دم آوری قهوه است که با دستگاه های اسپرسو ساز انجام میشود. از طرفی نسکافه یک نوع پودر قهوه آماده همراه با شکر و کافی میت است که آن را با آب جوش مخلوط کرده و قهوه فوری آماده نوشیدن میشود.

در اسپرسو؛ آب با دمای بالا و فشار زیاد از میان قهوه پودر شده عبور میکند و چیزی که در فنجان تحویل میگیرم یک اسپرسو سینگ یا دبل است( اسپرسو سینگل حدود 11 گرم و اسپرسو دبل حدود 18 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارد).

عصاره گیری اسپرسو در واقع قوانین و ملاحظات خاصی دارد مثلا نسبت عصاره گیری قهوه یک به دو است یعنی برای قهوه دبل 18 گرم قهوه آسیاب شده را داخل پورتافیلتر میریزیم و حدود 36 گرم(یعنی دو برابر) عصاره قهوه دریافت میکنیم که این امر باید در 25 الی حدودا 30 ثانیه صورت بگیرد.

پس همانطور که فهمیدیم گیاه قهوه یا پودر قهوه را میتوان به روش های گوناگونی عصاره گیری و دم کرد و اسپرسو یکی از محبوبترین راه های دم کردن قهوه است. و فرق اسپرسو با قهوه های دیگر مثل قهوه دمی، قهوه ترک، قهوه فرانسه و… در روش عصاره گیری و البته مقدار آسیاب دانه های قهوه است.

مثلا در قهوه ترک مقدار خاصی از پودر قهوه را داخل جذوه که ابزار دم کردن قهوه ترک اسن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا دم بکشد.

مشاهده محصول : قهوه صددرصد عربیکا کنیا

 

فرق نسکافه و قهوه:

فرق نسکافه و قهوه

در تیتر اول فرق اسپرسو با قهوه را فهمیدیم و متوجه شدیم اسپرسو یعنی عصاره گیری قهوه ی آسیاب شده با فشار بالا با دستگاه های اسپرسو ساز.

اما فرق نسکافه و قهوه چیست؟

افرادی که وقت دم کردن قهوه را ندارند و یا میخواهند در هر زمان و مکان(مثلا در مسافرت یا جنگل و کوه) با مقداری آبجوش قهوه درست کنند؛ به سراغ نسکافه یا قهوه فوری میروند.

نسکافه در واقه یک برند تولید کننده قهوه های فوری است که بسیار محبوب شده. قهوه فوری حاصل آسیاب و پردازش دانه های قهوه است به صورتی که شما به هیچ وسیله دم آوری مثل موکاپات یا اسپرسوساز نیاز نداشته باشید و برای تهیه قهوه فوری یا نسکافه کافیست پودر نسکافه را داخل آبجوش ریخته و هم بزنید. نوشیدنی شما آمادست.

قهوه های فوری مثل نسکافه به صورت کیلویی و یا بسته بندی های چند گرمی که برای یکبار استفاده مناسبند موجود است و معمولا به نسکافه ها افزودنی هایی مانند پودر وانیل و کافی میت اضافه میکنند تا طعم شیرین تر و متعادل تری داشته باشد.

پس به طور خلاصه فرق نسکافه و قهوه این است که نسکافه نوعی قهوه فوری است که در هر زمان و مکان بدون نیاز به وسیله خاصی تنها با یک لیوان آب جوش میتوانید آن را درست کنید.

قهوه های فوری مثل نسکافه معمولا از دانه های قهوه نه چندان مرغوب و با کافئین بالا درست میشوند که اغلب مصارف تجاری دارند.

 

نسکافه چگونه تولید میشود؟

نسکافه چگونه تولید میشود

شاید برای شما هم جالب باشد که قهوه فوری یا نسکافه را چطور درست میکنند.

تولید قهوه فوری یا نسکافه یک فرآیند پیچیده است که از چند مرحله اصلی تشکیل شده است. این فرآیند شامل مراحلی مانند استخراج مایعات، خشک کردن و آسیاب کردن دانه‌ های قهوه است. به طور کلی، مراحل تولید قهوه فوری به شرح زیر است.

۱. استخراج مایعات:

– انتخاب دانه‌های قهوه: دانه‌های قهوه باید با دقت انتخاب شوند. این دانه‌ها ممکن است از مناطق مختلف جهان و با نوعی خاص از قهوه‌ ها باشند تا طعم و کیفیت مناسب را به قهوه فوری بدهند. برای قهوه فوری معمولا از دانه های روبوستا که قیمت کمتری دارند استفاده میشوند.

– رست دانه‌های قهوه: دانه‌های قهوه را رست می‌کنند تا طعم و اسانس قهوه به حالت مطلوبی برسد.

۲. خشک کردن:

– خشک کردن دانه‌های قهوه: پس از رست دانه‌ها، آن‌ها را خشک می‌کنند. این مرحله مهم است زیرا باید مطمئن شوند که دانه‌ های قهوه به حداقل رطوبت مورد نیاز برسند.

– خشک کردن مایعات استخراجی: پس از استخراج اسانس قهوه از دانه‌ها، مایعات را نیز خشک می‌کنند تا به شکل پودر تبدیل شوند.

۳. آسیاب کردن:

فرق نسکافه با قهوه

– ترکیب مایعات استخراجی با دانه‌های آسیاب شده: مایعات استخراجی از قهوه را با دانه‌ های آسیاب شده ترکیب کرده و می‌توانند افزودنی‌ ها یا مواد افزودنی دیگر را نیز در این مرحله اضافه کنند تا به طعم و ظاهر مطلوبی برسند.

۴. بسته‌بندی:

– بسته‌بندی قهوه فوری: قهوه فوری را بسته‌ بندی کرده و آماده برای عرضه به بازار می‌کنند. بسته بندی قهوه فوری به صورت تکی(برای یکبار استفاده) یا به صورت شیشه و… است

هر مرحله از فرآیند تولید قهوه فوری نیازمند دقت و دانش فنی است تا به کیفیت و طعم مطلوب برسد. استفاده از دانه‌های قهوه با کیفیت، فرآیند خشک کردن مناسب و ترکیب دقیق مواد به عوامل مهمی هستند که تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی دارند.

جمع بندی:

پس در این مقاله کوتاه فهمیدیم که فرق نسکافه و قهوه در این است که پودر نسکافه نوعی قهوه فوری است و در کارخانه ها با انجام مراحلی روی قهوه آن را به حالتی درمیاورند که با ریختن در آبجوش دم بکشد.

همچنین فرق اسپرسو با قهوه را فهمیدیم و دانستیم اسپرسو روشی است برای دم کردن قهوه.

امیدوارم این مقاله برای شما عزیزان مفید باشد

میتوانید در قسمت کامنت سوالات خود را مطرح کنید تا تیم پشتیبانی در اسرع وقت به شما پاسخ دهد.

 

 

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول