قهوه 50 50 چیست
قهوه 50 50 برای همه انواع قهوه ساز ها مثل موکاپات، اسپرسوساز ها، ترک و… موجود است و همانطور که از اسم آن پیداست تشکیل شده از 50% روبوستا و 50% عربیکا میباشد این برای استفاده روزانه بسیار مناسب است چرا که باعث افزایش انرژی شما در طول روز شده و از طرفی 50 درصد عربیکای آن رایحه و طعم خوبی به قهوه میدهد؛ علاوه بر آن قیمت قهوه 50-50 در مقایسه با قهوه های عربیکا کمتر است.
قهوه پنجاه پنجاه باندولینی در عین حال که انرژی خوبی به شما میدهد(به خاطر 50 درصد روبوستا) عطر و طعم خوبی نیز دارد و ترکیب این دو با هم طعم بالانی و ملایمی ایجاد میکند.
تمام قهوه های فروشگاه قهوه باندولینی با پاکت های مات سوپاپدار و پلمپ (مطابق عکس محصول) برای شما عزیزان ارسال میشود که قهوه ای تازه برای شما فراهم کرده باشیم.
ویژگی های پودر قهوه 50 50:
پودر قهوه 50 50 باندولینی تشکیل شده از 50% دانه های عربیکا(عطر و طعم بینظیر) و 50% روبوستا (کافئین و غلظت بالا) است که یکی از بهترین انتخاب ها برای استفاده روز مره است چون کافئین خوبی دارد اما باعث تپش قلب و استرس بعد از خوردن قهوه نمیشوید.
این قهوه میکس از تازه ترین دانه های قهوه عربیکا و روبوستا با روست مدیوم تو دارک تشکیل شده و برای انواع قهوه ساز ها موجود است. فقط کافی است بعد از انتخاب وزندر بالای صفحه گزینه آسیاب را روی قهوه ساز خود انتخاب کنید.
لازم به ذکر است پودر قهوه 50 50 بعد از ثبت سفارش شما آسیاب میشود تا قهوه ای که دریافت میکنید تازه و خوش عطر و طعم باشد.
اگر قهوه ای با کافئین (انرژی) بیشتر میخواهید ترکیبات قهوه کافئین بالا را مشاهده کنید.
ویژگی های نژاد عربیکا و روبوستا:
نیمی از پودر قهوه اسپرسو 50-50 را نژاد روبوستا و نصف دیگر آن را نژاد عربیکا تشکیل میدهد که به طور خلاصه ویژگی های این دو را در ادامه میخوانید:
روبوستا
قهوه روبوستا طعم تلخ تری دارد که دلیل آن کافئین بالای این نژاد است. قیمت قهوه روبوستا از عربیکا ارزان تر و غلظت آن معمولا بیشتر است.
قهوه روبوستا را معمولا با عربیکا مخلوط میکنند تا عطر و طعم های جذاب تری ایجاد شود.
عربیکا:
عربیکا یکی دیگر از نژاد های قهوه است که به دلیل کشت سخت تر قیمت بالاتری دارد. عطر و طعم قهوه عربیکا بسیار جذلب تر از روبوستا است اما کافئین (انرژی) کمتری دارد.
عربیکا را نیز با روبوستا ترکیب میکنند تا طیفی از عطر و طعم و میزان کافئین ایجاد شود.
برای مشاهده و خرید قهوه عربیکا کلیک کنید.
قهوه میکس یا ترکیبی چیست؟
قهوه ترکیبی یا قهوه میکس (از جمله قهوه پنجاه پنجاه) که همچنین به آن “بلند(blend)” یا “مخلوط” نیز گفته میشود، نوعی قهوه است که از ترکیب چند نوع دانه قهوه به همراه یکدیگر تهیه میشود. این ترکیب ممکن است از دانه های مختلف قهوه تشکیل شود، که مزه و عطر متنوعی به نوشیدنی میافزاید.
تولید قهوه ترکیبی ممکن است به صورت خودکار یا دستی انجام شود. اغلب در تهیه قهوه ترکیبی، دانههای قهوه از مناطق مختلف جهان، مثل آفریقا، آسیا، و آمریکا، باهم ترکیب میشوند. هر نوع دانه قهوه به نوشیدنی نهایی خصوصیات خود را اضافه میکند و به تولید یک مزه متفاوت و منحصر به فرد کمک میکند.
برای مشاهده انواع قهوه میکس کلیک کنید.
این روش به تولید قهوه هایی با ترکیبی از مزهها، اسیدیته ها، و تعادل میان قهوه های مختلف میانجامد. طراحی ترکیب ها بر اساس تجربه ناخودآگاه و آزمایش و خطا انجام میشود تا به یک محصول با مزه متعادل و جذاب برسد.
برای مثال فرض کنید شما تلخی زیاد قهوه را دوست ندارید اما میخواهید که نوشیدنی تان کافئین نسبتا بالایی داشته باشد؛ پس به دنبال قهوه ترکیبی یا میکس میروید که هم از عطر و بو قهوه عربیکا لذت ببرید و هم طعمی متعادل را همراه با کافئین بیشتر تجربه کنید.
قهوه 50 50 باندولینی هم یک ترکیب پرطرفدار است که از دانه های عربیکا و روبوستا تشکیل شده و طعمی متعادل همراه با کافئین متوسط به بالا دارد.
این محصول برای انواع قوه ساز ها از جمله موکاپات، اسپرسوساز ها، ابزار های دمی و… موجود است و میبایست حین سفارش آسیاب مورد نظر خود را انتخاب کنید.
برچسب: عطر و طعم جذاب قهوه با ترشی متوسط قهوه با ترشی کم قهوه با تلخی متوسط قهوه روبوستا قهوه طعم ملایم قهوه عربیکا قهوه میکس پودر اسپرسو
دیدگاهها17